Info Geberit Ronde van Limburg

DE RONDE VAN LIMBURG CYCLING TOUR

FIETSPARADIJSLIJKE TOERTOCHT I.S.M LANDAL MOOI ZUTENDAAL EN BIORACER

         
                                                          

ZATERDAG 9 JUNI 2018

‘De Ronde van Limburg Cycling Tour’ is de wielertoeristen versie van de profwielerwedstrijd ‘De Geberit Ronde van Limburg’ die de dag nadien wordt verreden. Hiervoor worden de belangrijkste en mooiste delen van het parcours ter beschikking van de deelnemers gesteld. Met keuzes tussen 90 km of 125 km bepaalt men zelf de route. Afhankelijk van de gekozen afstand passeert het parcours o.a. over de Slingerberg van Kanne, door het kasteel van Alden Biesen in Bilzen, over de kasseistroken van Mettekoven, Manshoven, Op de Kriezel, Oude weg naar Heks, over de Burchtheuvel en Kleine Veldsteeg in Borgloon, om uiteindelijk aan een aanvaardbare gemiddelde snelheid te arriveren.

Na een verkwikkende douche tijd om in het gezellige Grand Café Narvik Mooi Zutendaal restaurant en terras van een heerlijk pastabuffet en een drankje na te genieten.

Voor fietsers die het meer zien zitten om vanop en naast de fiets te genieten is er de ‘Landal Mooi Zutendaal’ familietocht die zich om en rond de groene omgeving van Zutendaal begeeft. Deze 25 km lange familiefietstocht is er zowel voor groot als klein als voor jong en oud.

Voor alle info HIER klikken