Wegbeschrijving


Bereikbaarheid en Parkings :

Volg de VWB-Pijlen

Vanuit LUIK/TONGEREN Neem afrit 28 (Hasselt Zuid) van de autostrade E313. De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf het einde van de afrit van de autostrade. Volg de VWB-pijlen.  Sla op het einde van de afrit rechts af en volg richting Sint-Truiden/N80 . Aan de …. verkeerslichten Linksaf richting Alken Centrum . Volg vanaf hier de aanduidingen naar de parkeerplaatsen en de richtlijnen van onze parkingwachters. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden.

Vanuit ANTWERPEN/BRUSSEL: Neem afrit 28 (Hasselt Zuid) van de autostrade E313. De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf het einde van de afrit van de autostrade. Volg de VWB-pijlen. Sla op het einde van de afrit rechts af en volg richting Sint-Truiden/N80. Aan de ….. verkeerslichten Linksaf richting Alken Centrum. Volg vanaf hier de aanduidingen naar de parkeerplaatsen en de richtlijnen van onze parkingwachters. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden.

Vanuit SINT-TRUIDEN/N80 De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf Alken / Sint-Joris. Volg de VWB-pijlen. Aan de verkeerslichten Rechtsaf Alken Centrum. Volg vanaf hier de aanduidingen naar de parkeerplaatsen en de richtlijnen van onze parkingwachters. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden..

Vanuit TONGEREN/KORTESSEM via N20
De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf de Luikersteenweg in Wimmertingen. Volg de VWB pijlen via de Wimmertingenstraat naar Grootstraat tot aan parking Brouwerij en parking sporthal. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden.

Vanuit Hasselt,Stevoort of Sint-Truiden via N722                                                                          
De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf het kruispunt van de N722 met de N754.De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden                                                                        

  • Startplaats ligt op +/- 1km. van station van Alken.

 

aantal plaatsen op parkings

Sporthal en Boskoopweg  :  +/-350 plaatsen.

Brouwerij : +/- 145 plaatsen.

Langveld : +/- 150 plaatsen

Stasveld    : 57 plaatsen.