Wegbeschrijving

Bereikbaarheid en Parkings :

Volg pijlen naar de parkings :

  • E313 Vanuit LUIK/TONGEREN
  • E313 Vanuit ANTWERPEN/BRUSSEL:


Neem afrit 28 (Hasselt Zuid) van de autostrade E313. Sla op het einde van de afrit rechts af en volg de N80 richting Sint-Truiden tot aan de verkeerslichten Alken industrieterrein “Kolmen” . Sla hier linksaf richting Alken Centrum. Volg de pijlen naar de parkeerplaatsen. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden. De parkingbegeleiders zullen u naar de parkeerplaatsen gidsen.

Vanuit SINT-TRUIDEN/N80
De route tot de startplaats is aangegeven vanaf Alken/ Sint-Joris. Volg de pijlen tot aan verkeerslichten Alken industrieterrein. Hier gaat U rechtsaf richting Alken Centrum. Volg de Pijlen naar de parkeerplaatsen. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden. De parkingbegeleiders zullen u naar de parkeerplaatsen gidsen. 

Vanuit TONGEREN/KORTESSEM via N20                                                                            De route tot de startplaats is aangegeven vanaf de Luikersteenweg in Wimmertingen. Volg de pijlen via de Wimmertingenstraat naar Grootstraat tot aan parking Brouwerij en parking sporthal. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden. 

Vanuit Hasselt,Stevoort of Sint-Truiden via N722                                                           De route tot de startplaats is aangegeven vanaf het kruispunt van de N722 met de N754.De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden                                                                         

  • Startplaats ligt op +/- 1km. van station van Alken. (Ruime parkeermogelijkheid)