Bereikbaarheid

Bereikbaarheid en Parkings :

Vanuit LUIK/TONGEREN

Neem afrit 28 (Hasselt Zuid) van de autostrade E313. De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf het einde van de afrit van de autostrade. Volg de VWB-pijlen. Sla op het einde van de afrit rechts af en volg richting Sint-Truiden/N80 . Aan de …. verkeerslichten Linksaf richting Alken Centrum . Volg vanaf hier de aanduidingen naar de parkeerplaatsen en de richtlijnen van onze parkingwachters. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden.

Vanuit ANTWERPEN/BRUSSEL:

Neem afrit 28 (Hasselt Zuid) van de autostrade E313. De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf het einde van de afrit van de autostrade. Volg de VWB-pijlen. Sla op het einde van de afrit rechts af en volg richting Sint-Truiden/N80. Aan de ….. verkeerslichten Linksaf richting Alken Centrum. Volg vanaf hier de aanduidingen naar de parkeerplaatsen en de richtlijnen van onze parkingwachters. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden.
Vanuit SINT-TRUIDEN/N80
De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf Alken / Sint-Joris. Volg de VWB-pijlen. Aan de verkeerslichten Rechtsaf Alken Centrum. Volg vanaf hier de aanduidingen naar de parkeerplaatsen en de richtlijnen van onze parkingwachters. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden..

Vanuit TONGEREN/KORTESSEM via N20
De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf de Luikersteenweg in Wimmertingen. Volg de VWB pijlen via de Wimmertingenstraat naar Grootstraat tot aan parking Brouwerij en parking sporthal. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden.

Vanuit Hasselt,Stevoort of Sint-Truiden via N722
De route tot de startplaats is uitgepijld vanaf het kruispunt van de N722 met de N754.De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden

Startplaats ligt op +/- 1km. van station van Alken.
voor info en/of uurrooster trein raadpleeg
http://www.belgianrail.be/nl/Home.aspx