Wegbeschrijving

Bereikbaarheid en Parkings :

Volg de VWB-Pijlen

  • E313 Vanuit LUIK/TONGEREN
  • E313 Vanuit ANTWERPEN/BRUSSEL:


Neem afrit 28 (Hasselt Zuid) van de autostrade E313. Sla op het einde van de afrit rechts af en volg de N80 richting Sint-Truiden tot aan de verkeerslichten Alken industrieterrein “Kolmen” . Sla hier linksaf richting Alken Centrum. Volg de VWB-pijlen naar de parkeerplaatsen. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden. De parkingbegeleiders zullen u naar de parkeerplaatsen gidsen.

Vanuit SINT-TRUIDEN/N80
De route tot de startplaats is aangegeven vanaf Alken/ Sint-Joris. Volg de VWB-pijlen tot aan verkeerslichten Alken industrieterrein. Hier gaat U rechtsaf richting Alken Centrum. Volg de VWB-pijlen naar de parkeerplaatsen. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden. De parkingbegeleiders zullen u naar de parkeerplaatsen gidsen. 

Vanuit TONGEREN/KORTESSEM via N20                                                                            De route tot de startplaats is aangegeven vanaf de Luikersteenweg in Wimmertingen. Volg de VWB-pijlen via de Wimmertingenstraat naar Grootstraat tot aan parking Brouwerij en parking sporthal. De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden. 

Vanuit Hasselt,Stevoort of Sint-Truiden via N722                                                           De route tot de startplaats is aangegeven vanaf het kruispunt van de N722 met de N754.De parkeerroute wordt ook duidelijk aangegeven door parkeerborden                                                                         

  • Startplaats ligt op +/- 1km. van station van Alken. (Ruime parkeermogelijkheid)